Salarisadministratie

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden? Bij Doomen & Quist weet u zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd.

Uw salarisadministratie uitbesteden

Bij een onderneming komen heel wat extra zaken kijken. Zaken die veel tijd kosten en u voornamelijk afleiden van uw core business. Salarisadministratie is er daar één van. Daarom kiezen veel ondernemers voor het uitbesteden van de salarisadministratie. U kunt daarvoor uitstekend terecht bij Doomen & Quist. Wij verzorgen graag uw volledige salarisadministratie en zorgen voor de juiste toepassing van de desbetreffende CAO en pensioenregeling. Ieder bedrijf heeft immers een correcte salarisadministratie nodig, zodat o.a. lonen van medewerkers tijdig uitbetaald worden en belastingen correct worden afgedragen. Wij dragen grote zorg voor de tijdige aangifte van loonheffing en kunnen u voorzien van een betaalbestand waarmee u direct de salarissen van uw medewerkers kunt uitbetalen. Daarnaast kunnen wij door de koppeling tussen ons salarispakket (Loket.nl) met diverse boekhoudpakketten de loonjournaalpost direct importeren in de financiële administratie. Deze efficiënte manier van e-accounting scheelt u tijd en geld! Met loonadministratie uitbreiden zorgt u tevens voor een betere financiële planning. Daarnaast kunt u, naast het uitbesteden van salarisverwerking, bij ons onder andere terecht voor:

 

  • het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Als u overweegt een nieuwe medewerker in dienst te nemen kunnen wij voor u een proforma berekening opstellen en de arbeidsovereenkomst voorbereiden.
  • advisering bij beloning en waardering van uw medewerkers.
  • ondersteuning en advisering over werkkostenregeling en het optimaal benutten van de vrije ruimte.
  • advisering omtrent subsidieregelingen. Wij houden de verschillende subsidiemogelijkheden voor u in de gaten en informeren u hierover indien dit voor u van toepassing kan zijn.

Loonadministratie en salarisverwerking uitbesteden bij Doomen & Quist

Bent u actief in de zakelijke dienstverlening, bouw, detailhandel, horeca of transport branche? Dan is uw salarisadministratie uitbesteden bij Doomen & Quist is een slimme keuze; bij ons bent u namelijk altijd verzekerd van een tijdige en correcte uitvoering. Als u aan ons uw salarisverwerking gaat uitbesteden, weet u zeker dat alles op orde is en hoeft u daar zelf niet meer naar om te kijken. Wij hanteren hierbij altijd een persoonlijke en proactieve aanpak. Zodra er zaken veranderen t.a.v. de salarisadministratie, nemen we hier altijd contact met u over op. Zo bent u altijd op de hoogte en kunt u dus met een gerust hart uw loonadministratie aan ons uitbesteden. Heeft u interesse in het uitbesteden van uw salarisadministratie bij Doomen & Quist en bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van financiële administratie en fiscaal advies? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218. Wij zijn makkelijk te bereiken via: BredaRoosendaalZundertDinteloordSteenbergenBergen op Zoom en Etten-Leur.

Interesse in salarisadministratie? Neem contact op!

 

Waar we u mee kunnen helpen

Financieel advies

Ondersteuning en advies bij al uw financiële vraagstukken.

Lees hier meer

Fiscaal advies

Opstellen van aangiften en advisering over fiscaliteit.

Lees hier meer

Salarisadministratie

Ondersteuning en advies bij uw personeels- en salarisadministratie.

Lees hier meer

Meer diensten bekijken? Lees hier meer