Overige diensten

Een eigen bedrijf starten of juist verkopen? Vragen over hoe uw financiële toekomst eruitziet? Voor deze en andere vragen bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke en proactieve service van Doomen & Quist

Bij Doomen & Quist kunt u altijd rekenen op persoonlijke en proactieve service. Van financiële administratie en fiscaal advies tot salarisadministratie, zodra er wet- of regelgevingen veranderen of andere zaken zich voordoen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf, bespreken we dit direct met u. Zo fungeren wij als sparringpartner en bent u altijd op de hoogte. Dit doen wij onder andere door uw administratie te koppelen aan een dashboard waardoor u altijd up-to-date managementinformatie heeft, zodat u altijd weet waar u met uw onderneming staat. Op basis van deze actuele informatie ondersteunen wij u proactief bij het maken van strategische keuzes. Door op te treden als sparringpartner houden wij u scherp.

 

Bent u een startende ondernemer? Wij helpen u dan graag met het opstellen van een ondernemingsplan en het verzorgen van een financieringsaanvraag. Ook bij de keuze van uw ondernemingsvorm, inrichting en keuze van uw boekhoudpakket en fiscaliteit staan wij u graag bij. Ook als u wil weten hoe uw financiële toekomst eruit ziet, kunnen wij u helpen met het opstellen van een financiële planning.

Advies bij het kopen of verkopen van een bedrijf

Denkt u erover na om een bedrijf te kopen of juist om uw bedrijf te verkopen? Wij staan u graag bij met raad en daad. We geven u graag financieel en fiscaal advies over het kopen of verkopen van een bedrijf. Zo kunnen wij middels een due dilligence onderzoek de belangrijkste (financiële) risico’s en kansen over het te kopen of verkopen bedrijf inzichtelijk maken. Daarnaast staan wij u bij met het waarderen van uw bedrijf of het bedrijf dat u wilt kopen. In geval van bedrijfsopvolging of schenking adviseren wij u graag over de fiscaal vriendelijkste manieren om dit te bewerkstelligen. Ook op het gebied van estate planning, ook wel nalatenschapsplanning, kunnen wij u adviseren. Ook dan zorgen we er graag voor dat u zo min mogelijk belasting hoeft te betalen; we adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze diensten en de mogelijkheden voor uw onderneming in de zakelijke dienstverlening, bouw, detailhandel, horeca of transport branche? Of u nu vragen heeft over uw financiële administratie of bijvoorbeeld complex advies nodig heeft omtrent de herstructurering van uw onderneming, onze specialisten staan voor u klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218. We horen graag hoe we u en uw onderneming kunnen helpen! Wij zijn vooral werkzaam in de omstreken van: BredaRoosendaalZundertDinteloordSteenbergenBergen op Zoom en Etten-Leur.

Interesse in onze diensten? Neem contact op!

 

Waar we u mee kunnen helpen

Financieel advies

Ondersteuning en advies bij al uw financiële vraagstukken.

Lees hier meer

Fiscaal advies

Opstellen van aangiften en advisering over fiscaliteit.

Lees hier meer

Salarisadministratie

Ondersteuning en advies bij uw personeels- en salarisadministratie.

Lees hier meer

Meer diensten bekijken? Lees hier meer