Oplossingen voor
ZZP’ers

Bent u een ZZP’er en bent u op zoek naar een specialist voor de boekhouding en administratie voor uw onderneming? Dan bent u bij Doomen & Quist aan het juiste adres.

Boekhouding voor ZZP’ers

Als ZZP’er heeftt u natuurlijk de keuze om uw boekhouding en administratie zelf te verzorgen. Tijdens de start van uw onderneming is dit ook zeker mogelijk, maar zodra uw onderneming begint te groeien, merkt u dat u daar zelf geen tijd meer voor heeft. Daarnaast wilt u natuurlijk ook meer tijd besteden aan uw core business en komen er ook steeds complexere zaken bij kijken. Welk boekhoudprogramma is bijvoorbeeld het beste voor uw onderneming? Doomen & Quist adviseert u graag op financieel gebied en kan de volledige administratie voor u verzorgen. U heeft als ZZP’er dan een accountant waar u op kunt bouwen. Doordat wij een koppeling maken met een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard heeft u altijd inzicht in uw financiële zaken en weet u precies hoe uw onderneming ervoor staat.

 

Bekijk al onze oplossingen

Fiscaal advies ZZP


Bij Doomen & Quist kunt u als ZZP’er niet alleen terecht voor de administratie en boekhouding, maar ook voor fiscaal advies. Bij een eigen onderneming komen namelijk ook zeer veel fiscale zaken kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van fiscale aangiften zoals omzetbelasting, en inkomstenbelasting. Ook als u het niet eens bent met beslissingen van de Belastingdienst kunnen wij u helpen met het opstellen van bezwaar- en beroepschriften en het voeren van overleg met de Belastingdienst. Bent u benieuwd of en wanneer het voor u interessant is om voor een nieuwe ondernemingsvorm, zoals een BV, te kiezen? Ook dan staan wij u bij met raad en daad. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgevingen en de wijzigingen daarvan, en benaderen u proactief wanneer er wijzigingen zijn die u op uw onderneming van invloed kunnen zijn. Bij Doomen & Quist profiteert u als ZZP’er van persoonlijk, proactief en effectief fiscaal advies en administratie. 

Doomen & Quist: de accountant voor ZZP’ers

Bent u als ZZP’er dus op zoek naar een goede accountant, boekhouder of fiscaal adviseur? Dan moet u bij Doomen & Quist zijn. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218. Wij helpen u graag verder!

Interesse in onze diensten voor ZZP’ers? Neem contact op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op