Oplossingen voor
starters

Als starter heeft u een accountant nodig die altijd bereikbaar is en waarbij u met al uw vragen terechtkunt. Doomen & Quist is daarom dé accountant voor de startende ondernemer.

Administratie voor startende ondernemers

Administratie is voor startende ondernemers een bijzaak; het wordt vaak als een vervelende last gezien, want u wilt zich natuurlijk gewoon op de werkzaamheden van uw nieuwe onderneming kunnen richten en geen tijd besteden aan bijzaken zoals de administratie. Daarom is het slim om uw administratie als startende ondernemer uit te besteden aan een goede accountant die uw situatie volledig begrijpt, ook als sparringpartner fungeert en een proactieve houding heeft.

Of u nu in de zakelijke dienstverleningbouwdetailhandelhoreca of transportbranche actief bent; Doomen & Quist is de ideale accountant voor u als startende ondernemer. Wij zijn er niet alleen voor uw financiële administratie en het simpelweg opstellen van jaarrekeningen. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies. Zo kunnen we u assisteren bij de door uzelf gevoerde boekhouding, maar kunnen we dit ook volledig uit handen nemen. Aan de hand hiervan adviseren we u graag over de juiste en meest gunstige keuzes voor uw onderneming. Wees niet bang dat u door het uitbesteden van uw boekhouding aan een accountant geen inzicht meer heeft in uw administratie. Wij werken namelijk met een dashboard en kunnen uw gehele financiële administratie aan dit dashboard koppelen. U kunt dan te allen tijde inloggen en bekijken hoe uw onderneming ervoor staat.

 

Bekijk al onze oplossingen

Proactieve boekhouder voor u als startende ondernemer


N
Als startende ondernemer heeft u niet zomaar een boekhouder of accountant nodig. Doomen & Quist kenmerkt zichzelf door de persoonlijke benadering en proactieve houding. Zodra we zien dat u beter wat kunt veranderen aan bepaalde zaken omdat dit gunstiger uit kan pakken, bespreken we dat direct met u. We zorgen er samen voor dat u onderneemt in de meest gunstige financiële structuur. Ook als het tijd wordt om over te stappen op een andere ondernemingsvorm, kunt u bij ons terecht. Wij zijn er namelijk ook voor fiscaal advies en adviseren u graag om uw belastingdruk te verminderen. Ook voor het doen van uw belastingaangiftes, wat soms nog lastig kan zijn als startend ondernemer, kunt u bij ons terecht. Ook als u straks personeel heeft en de salarisadministratie niet meer zelf kan doen, kunt u ons inschakelen. Wij zijn uw financiële sparringpartner!

Neem contact op met ons administratiekantoor

Dus bent u een startende ondernemer en heeft u een boekhouder nodig die u altijd kunt bereiken en proactief met u meedenkt? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0165 – 518 218 of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder!


Interesse in onze diensten voor starters? Neem contact op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op