Oplossingen voor
het MKB

Als MKB’er wilt u graag doen waar u goed in bent. Ondernemen en uw vak uitvoeren. Dat kan natuurlijk alleen als u zich om de financiële kant geen zorgen hoeft te maken. Daarvoor gaat u naar Doomen & Quist.

Doomen & Quist: accountant voor het MKB

Doomen & Quist is niet zomaar een accountant. Wij onderscheiden ons door proactief te zijn, iets wat het MKB nodig heeft in een accountant. Wij zijn ook uw sparringpartner en zodra er zaken veranderen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf, nemen wij proactief contact met u op. Zo bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken van uw onderneming. Op deze manier zijn wij actief betrokken en voorzien we u altijd van advies om uw onderneming zo goed mogelijk te laten draaien. Wij zijn geen accountant waar u pas wat van hoort als de jaarrekening opgemaakt moet worden aan het eind van het jaar. Wij koppelen de administratie van uw MKB aan een dashboard waar de voor u van belang zijnde financiële gegevens gepubliceerd worden en automatisch geüpdatet worden. Op deze manier heeft u altijd inzicht in uw boekhouding en kunt u daar met ons altijd over sparren. Op het gebied van financieel advies doen we dus niet alleen uw boekhouding en stellen we niet alleen uw jaarrekeningen op, we assisteren ook bij de door u zelf gevoerde boekhouding en verzorgen proactief uw financiële administratie.

Bekijk al onze oplossingen

Meer dan een MKB accountant

 

Het MKB is natuurlijk een erg brede sector. Of u nu een bedrijf met 3 werknemers heeft of wel 50 werknemers in dienst heeft; de boekhouding moet altijd goed geregeld zijn. Niets is fijner dan gewoon op uw werk te kunnen focussen. Doomen & Quist is daarom dé accountant voor het MKB, die meer doet dan alleen boekhouding. Naast dat wij een proactieve houding hebben, zijn we er ook voor fiscaal advies. Als uw bedrijf aan het groeien is en wij zien dat het het misschien beter is om over te stappen op een andere ondernemingsvorm, dan benaderen en adviseren we u daar graag over. Op het gebied van administratie, boekhouding, fiscaal advies is het MKB bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er ook als salarisadviseur voor het MKB. Net zo handig om alle financiële en administratieve zaken bij één accountant te hebben!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Als u op zoek bent naar een persoonlijk en proactieve accountant voor het MKB, dan kunt u uitstekend terecht bij Doomen & Quist. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd welke financiële en administratieve zaken we voor uw MKB uit handen kunnen nemen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218.

Interesse in onze diensten voor het MKB? Neem contact op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op