Fiscaal advies

Onze fiscaal adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen.

Fiscaal advies van Doomen & Quist

Het is belangrijk om uw fiscale zaken op orde te hebben, maar het is begrijpelijk dat u het moeilijk vindt om daar tijd voor te vinden. Daarnaast kunnen fiscale zaken ook zeer ingewikkeld zijn, waardoor het slim is om fiscaal advies in te winnen. Onze fiscaal adviseur staat voor u klaar en adviseert u graag over verschillende vraagstukken. Op het gebied van fiscaal advies kunt u onder andere bij ons terecht voor:

 

  • het verzorgen van fiscale aangiften zoals omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.
  • het opstellen van bezwaar- en beroepschriften als u het niet eens bent met beslissingen van de Belastingdienst.
  • begeleiding bij en het voorbereiden van belastingcontroles, waarbij wij optreden als contactpersoon;
  • advies over de fiscale mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen.
  • advisering omtrent de ondernemingsvorm van uw bedrijf. Alle ondernemingsvormen (eenmanszaak, VOF, BV etc.) hebben voor- en nadelen, waaronder ten aanzien van de fiscaliteit. Wij adviseren u hier graag over zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw onderneming.
  • aangifte erfbelasting en verdere fiscale aangiftes.

De voordelen van fiscaal advies door Doomen & Quist

Het is altijd verstandig om een fiscaal adviseur in te schakelen voor het regelen van uw fiscale aangiftes en andere belastingzaken. Het grootste voordeel van het inschakelen van een fiscaal adviseur van Doomen & Quist is dat u een persoonlijke en proactieve aanpak kan verwachten. Wij houden de regel- en wetgevingen nauwlettend in de gaten en zodra er iets verandert wat van invloed kan zijn op uw onderneming, nemen wij daar contact met u over op. Zo bent u altijd op de hoogte en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Dit doen we ook graag voor u op financieel gebied. U kunt bij ons namelijk terecht voor het gehele pakket, van de financiële administratie tot fiscaal advies en salarisadministratie. Wij geloven daarnaast in een persoonlijke benadering, zijn altijd betrokken en bereikbaar. Wij vinden dat de cijfers pas het begin zijn en fungeren graag als partner waar u altijd mee kunt sparren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u actief in de zakelijke dienstverlening, bouw, detailhandel, horeca of transport branche en ontvangt u graag fiscaal advies? Kom dan in contact met onze fiscaal adviseur! Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen! U vindt ons kantoor in Oud-Gastel, makkelijk te bereiken vanaf bijvoorbeeld BredaRoosendaalZundertDinteloordSteenbergenBergen op Zoom en Etten-Leur.

Interesse in fiscaal advies? Neem contact op!

 

 

Waar we u mee kunnen helpen

Financieel advies

Ondersteuning en advies bij al uw financiële vraagstukken.

Lees hier meer

Fiscaal advies

Opstellen van aangiften en advisering over fiscaliteit.

Lees hier meer

Salarisadministratie

Ondersteuning en advies bij uw personeels- en salarisadministratie.

Lees hier meer

Meer diensten bekijken? Lees hier meer