Financiële
administratie

Wilt u uw administratie uitbesteden of heeft u hulp nodig bij het opstellen van de jaarrekening? Wij zijn uw onafhankelijk financieel adviseur en bieden altijd een passende oplossing.

Financieel advies van Doomen & Quist

Wij kunnen de financiële administratie volledig uit handen nemen. We maken daarbij gebruik van de laatste innovaties op het gebied van geautomatiseerde administratieverwerking. Dit stelt ons in staat op een efficiënte wijze uw administratie te voeren.

U kunt uw administratie volledig aan ons uitbesteden, maar wilt u de administratie liever in eigen beheer voeren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval zijn wij uw onafhankelijk financieel adviseur en kunnen wij u adviseren omtrent de inrichting van uw administratie en de keuze voor een geschikt boekhoudprogramma en aanvullende programmatuur.

Waarom uw financiële administratie uitbesteden?

Als u aan ons uw administratie uitbesteedt, nemen wij graag de gehele zorg voor u uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw core business, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw administratie. U kunt uw gehele financiële administratie aan ons uitbesteden, zo kunnen wij onder andere de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

 

  • Het inrichten en verzorgen van uw volledige financiële administratie
  • Assisteren bij de door u zelf gevoerde boekhouding
  • Het adviseren over en begeleiden bij het maken van de keuze voor uw boekhoudprogramma
  • Het samenstellen van jaarrekeningen, publicatie jaarrekeningen en notulen
  • Het opstellen van kredietrapportages

Voor het verwerken van uw administratie gebruiken we verschillende online boekhoudprogramma’s zoals Exact Online, Twinfield en Unit4 Multivers. Voor onze digitale dashboards gebruiken we Visionplanner en Ezora. Voor digitale factuurverwerking gebruiken we Basecone.

Uw administratie uitbesteden aan Doomen & Quist

Uw financiële administratie kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. We begrijpen dat het uitbesteden van uw financiële administratie misschien spannend is, maar doordat wij gebruikmaken van een koppeling met een dashboard heeft u altijd inzicht in hoe uw onderneming ervoor staat; dat is een van de voordelen van het uitbesteden van uw administratie aan Doomen & Quist. 

In deze e-accounting dashboards worden de voor u van belang zijnde financiële gegevens gepresenteerd en automatisch geüpdatet. Doordat wij u het gehele jaar door voorzien van actuele financiële informatie wordt de jaarrekening slechts een formaliteit, waar wij binnen de mogelijkheden zo efficiënt mogelijk mee om willen gaan. Onze focus ligt op het heden en niet op het verleden. 

Een persoonlijke, proactieve en onafhankelijke financieel adviseur

Besteedt u aan ons uw financiële administratie uit, dan kunt u rekenen op een persoonlijke en proactieve benadering. Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de meest recente regelgeving en delen deze kennis proactief met u. Zo bent u altijd op de hoogte over hoe u ervoor staat! aak wordt aangenomen dat de kosten voor een financieel adviseur hoog zijn, maar in werkelijkheid valt dit reuze mee! Bent u actief in de zakelijke dienstverlening, bouw, detailhandel, horeca of transport branche? En wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Doomen & Quist u biedt? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218. Wij zijn gevestigd in Oud-Gastel, makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld BredaRoosendaalZundertDinteloordSteenbergenBergen op Zoom en Etten-Leur.

Interesse in financiële dienstverlening? Neem contact op!

 

 

Waar we u mee kunnen helpen

Financieel advies

Ondersteuning en advies bij al uw financiële vraagstukken.

Lees hier meer

Fiscaal advies

Opstellen van aangiften en advisering over fiscaliteit.

Lees hier meer

Salarisadministratie

Ondersteuning en advies bij uw personeels- en salarisadministratie.

Lees hier meer

Meer diensten bekijken? Lees hier meer