Zakelijke
dienstverlening

De zakelijke dienstverlening omvat veel verschillende subsectoren. Toch zijn er veel overeenkomsten. Een daarvan is het belang van goede boekhouding.

Boekhouding voor de zakelijke dienstverlening

Of u nu een onderzoeksbureau, een uitzendbureau of een reisbureau heeft, in de zakelijke dienstverlening is goede boekhouding erg belangrijk. We begrijpen heel goed dat u zelf wellicht geen zin en tijd heeft voor de administratie, maar het lastig vindt om dit uit te besteden omdat u wel altijd inzicht in uw huidige financiële situatie wil hebben. Dit hoeft geen probleem meer te zijn. U kunt uw administratie namelijk volledig uitbesteden bij Doomen & Quist, en toch altijd inzicht hebben in uw cijfers. Wij koppelen uw administratie namelijk aan een digitaal, beveiligd dashboard waarin u in één overzicht al de voor u van belang zijnde financiële gegevens kunt zien. Zien wij interessante veranderingen of zijn er veranderingen in de wet- of regelgeving in uw sector die van invloed kunnen zijn op uw administratie of onderneming, dan bespreken we dit direct met u en kunnen we u hierover adviseren. Een proactieve en persoonlijke aanpak zijn namelijk de standaard bij Doomen & Quist.

Meer dan alleen boekhouding

Dat ondernemers in de zakelijke dienstverlening bij ons terechtkunnen voor de boekhouding, moge duidelijk zijn. Echter doen wij veel meer dan alleen de boekhouding. Door dat wij u gedurende het hele jaar voorzien van actuele financiële informatie wordt de jaarrekening slechts een formaliteit. Want net als een proactieve en persoonlijke aanpak bij ons de standaard zijn, is efficiëntie dat ook. Alle boekhouding en administratie doen wij graag op de meest efficiënte manier, zodat we meer tijd over hebben om u echt goed te adviseren en u te helpen het meeste uit uw financiële middelen en daarmee uw onderneming te halen.

Fiscaal advies

Ondernemers in de zakelijke dienstverlening zijn bij ons niet alleen aan het juiste adres voor de boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen en financieel advies. Ook voor fiscale zaken kunt u bij ons terecht. Natuurlijk proberen we er altijd voor te zorgen dat u zo min mogelijk belastingdruk ervaart en adviseren we u graag als u bijvoorbeeld over wil stappen naar een andere ondernemingsvorm. Ook als wij zien dat het misschien tijd is voor uw onderneming om uw onderneming te herstructureren, zullen wij dit bij u aankaarten en u hierover adviseren. Maar ook voor praktische fiscale zaken zoals het doen van belastingaangiften helpen wij u graag en staan we u bij met raad en daad.

Meer weten over onze boekhouding voor de zakelijke dienstverlening?

Wilt u graag meer informatie over boekhouding voor de zakelijke dienstverlening of wilt u graag weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen; we werken graag met u samen aan een sterke onderneming! Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218.

Interesse in onze boekhouding voor zakelijke dienstverlening? Neem contact op!