Accountant
Transport en logistiek

De transport en logistiek is een van de meest dynamische sectoren. Een transportonderneming heeft dan ook een dynamische boekhouder nodig: Doomen & Quist.

Administratie in de logistiek uitbesteden aan een accountant

Ondernemers in de transport en logistiek hebben veel te maken met complexe veranderingen en toenemende concurrentie. Steeds meer grote transportbedrijven bundelen hun krachten, maar ook MKB’ers weten zich steeds beter te onderscheiden van de grote jongens. Een accountant transport van Doomen & Quist helpt de kleine transportondernemer graag te focussen op groei door onder andere de administratie uit handen te nemen. Kostengedrevenheid is erg belangrijk in deze sector, en daarom wilt u als transportondernemer natuurlijk ook altijd inzicht hebben in uw huidige financiële situatie. Wij koppelen uw administratie aan een digitaal dashboard, waardoor u altijd inzicht heeft in uw eigen administratie. Zo kunt u zelf bijsturen waar nodig of kunt u om advies vragen. Andersom geldt hetzelfde; wij hebben altijd een proactieve houding en als er zaken veranderen of wij zien dat iets misschien anders en daarmee beter kan. Een boekhouder transport neemt dan altijd contact met u op om u te adviseren. Zo haalt u altijd het meeste uit uw boekhouding en daarmee uit uw organisatie!

Op zoek naar een boekhouder in de transport?

Als u uw administratie uitbesteedt aan een accountant, wilt u natuurlijk wel dat deze verstand heeft van transport en logistiek. Bij Doomen & Quist lopen diverse specialisten rond die precies weten wat in uw situatie en in uw sector de juiste keuzes zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de basisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen, een boekhouder gespecialiseerd in transport adviseert u ook graag over de door u zelf gevoerde boekhouding en de keuze van uw boekhoudprogramma. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor fiscaal advies. Zo helpen we u graag met het opstellen van uw fiscale aangiften en het opstellen van bezwaar- en beroepschriften als u het bijvoorbeeld niet eens bent met beslissingen van de Belastingdienst. Want ook als het gaat om uw fiscale situatie, kan het altijd beter. We verminderen graag uw belastingdruk zodat u uw geld in verbetering van uw bedrijf kunt steken. Onze boekhouder is er dus niet alleen voor het doen van de reguliere administratie in de transport en logistiek, maar ook voor het proactief adviseren over uw onderneming zodat u er alles uit kunt halen en kunt profiteren van optimaal rendement! Een all-in-one boekhouder en accountant voor transport – dat is Doomen & Quist!

Redenen om voor een boekhouder in de transport van Doomen & Quist te kiezen

Doomen & Quist heeft jarenlange ervaring met boekhouding, financieel advies en fiscaal advies in allerlei verschillende branches. U kunt dus ook bij ons terecht als u een boekhouder in de transport zoekt. Wij zijn er voor de ondernemer; je kunt vertrouwen op deskundigheid, zorgvuldigheid en een helpende hand die altijd beschikbaar is. De boekhouding in de transport kan verschillende diensten voor u verrichten. U kunt uw gehele boekhouding uit handen geven, maar er ook voor kiezen om alleen de salarisadministratie te laten verrichten door de boekhouder gespecialiseerd in transport. Uiteraard staat de accountant ook voor u klaar als u advies wilt over financiële en fiscale zaken. Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact op met een boekhouder gespecialiseerd in transport van Doomen & Quist!

Interesse in onze diensten? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die onze accountant uw onderneming in de logistiek en transport kan bieden, of wilt u graag weten op welke manier uw administratie nog beter kan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0165 – 518 218 of door ons contactformulier in te vullen. Een accountant gespecialiseerd in transport adviseert u graag!

Stuur ons een bericht

Waar we u mee kunnen helpen

Financieel advies

Ondersteuning en advies bij al uw financiële vraagstukken.

Lees hier meer

Fiscaal advies

Opstellen van aangiften en advisering over fiscaliteit.

Lees hier meer

Salarisadministratie

Ondersteuning en advies bij uw personeels- en salarisadministratie.

Lees hier meer

Meer diensten bekijken? Lees hier meer

Pro-actief

Als deskundig partner zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meest recente regelgeving. Vanuit die actuele kennis adviseren we onze klanten graag pro-actief.

Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke benadering, bereikbaarheid en betrokkenheid. De cijfers zijn pas het begin, waardevol advies komt hierna. Zie ons als partner in uw eigen onderneming waarmee u kunt sparren.

Digitaal

Wij bieden u diverse digitale en/of geautomatiseerde oplossingen om het u als ondernemer makkelijker te maken. Ons team bestaat voornamelijk uit jonge gedreven professionals die op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in deze snel veranderende digitale wereld.


Meer over ons? Lees hier meer

Solide, dichtbij de mens, resultaat op top niveau!

ASC Group – Jeroen van den Heuvel

Vanaf de eerste dag klant bij Doomen Totaal;  PERFECT.

BK Bouwmarkt - Jan Vermunt

“Prettige samenwerking, persoonlijk contact, accuraat, staan altijd klaar, professioneel en zeer kundig!”

Schuerman, Kunststof Verwerking – Mandy Schuerman – den Hartog

Doomen & Quist, een warm bedrijf waar het succes van de ondernemer op de eerste plaats komt.

Mc Donalds – Peter van den Dungen