Transport en logistiek

De transport en logistiek is een van de meest dynamische sectoren. Een transportonderneming heeft dan ook een dynamische boekhouder nodig: Doomen & Quist.

Administratie in de logistiek

Ondernemers in de transport en logistiek hebben veel te maken met complexe veranderingen en toenemende concurrentie. Steeds meer grote transportbedrijven bundelen hun krachten, maar ook MKB’ers weten zich steeds beter te onderscheiden van de grote jongens. Wij helpen de kleine transportondernemer graag te focussen op groei door onder andere de administratie uit handen te nemen. Kostengedrevenheid is erg belangrijk in deze sector, en daarom wilt u als transportondernemer natuurlijk ook altijd inzicht hebben in uw huidige financiële situatie. Wij koppelen uw administratie aan een digitaal dashboard, waardoor u altijd inzicht heeft in uw eigen administratie. Zo kunt u zelf bijsturen waar nodig of kunt u om advies vragen. Andersom geldt hetzelfde; wij hebben altijd een proactieve houding en als er zaken veranderen of wij zien dat iets misschien anders en daarmee beter kan, nemen wij altijd contact met u op om u te adviseren. Zo haalt u altijd het meeste uit uw boekhouding en daarmee uit uw organisatie!

Op zoek naar een boekhouder in de transport?

Als u uw administratie uitbesteedt aan een boekhouder, wilt u natuurlijk wel dat deze verstand heeft van transport en logistiek. Bij Doomen & Quist lopen diverse specialisten rond die precies weten wat in uw situatie en in uw sector de juiste keuzes zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de basisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen, wij adviseren u ook graag over de door u zelf gevoerde boekhouding en de keuze van uw boekhoudprogramma. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor fiscaal advies. Zo helpen we u graag met het opstellen van uw fiscale aangiften en het opstellen van bezwaar- en beroepschriften als u het bijvoorbeeld niet eens bent met beslissingen van de Belastingdienst. Want ook als het gaat om uw fiscale situatie, kan het altijd beter. We verminderen graag uw belastingdruk zodat u uw geld in verbetering van uw bedrijf kunt steken. Onze boekhouder is er dus niet alleen voor het doen van de reguliere administratie in de transport en logistiek, maar ook voor het proactief adviseren over uw onderneming zodat u er alles uit kunt halen en kunt profiteren van optimaal rendement!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die onze boekhouder uw onderneming in de logistiek en transport kan bieden, of wilt u graag weten op welke manier uw administratie nog beter kan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0165 – 518 218 of door ons contactformulier in te vullen. We adviseren u graag!

Interesse in onze administratie in logistiek diensten? Neem contact op!