Detailhandel

Ondernemen in de detailhandel is een vak apart. Doomen & Quist neemt graag alle zorgen omtrent de administratie en fiscale zaken uit handen, zodat u kunt blijven ondernemen.

De administratie van uw winkel uitbesteden

De detailhandel is een zeer belangrijke sector voor de Nederlandse economie, voornamelijk omdat deze sector erg groot is. Bakkers en slagers horen in deze sector, maar ook kledingwinkels en juweliers. Van supermarkten tot drogisterijen en van kapsalons tot boekhandels; het hoort allemaal in de detailhandel. En in de detailhandel is het druk. Daarom is het verstandig om de administratie van uw winkel uit te besteden aan een specialist als Doomen & Quist. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar, maar heeft u wel altijd inzicht in uw financiële zaken doordat wij uw administratie altijd koppelen aan een digitaal dashboard waarin u alles bij kunt houden. Zo weet u te allen tijde precies hoe u ervoor staat, zonder dat het u zelf tijd kost.

Een proactieve boekhouder die meedenkt met uw winkel

Bij de boekhouding van uw winkel denkt u natuurlijk aan het verwerken van de financiële administratie en het samenstellen van jaarrekening. Doomen & Quist doet echter nog veel meer dan dat. Wij kennen de retailsector en kunnen u adviseren over diverse financiële zaken, maar zijn er ook voor fiscaal advies. Zo nemen we het opstellen van fiscale aangiften graag voor u uit handen. Heeft u een geschil met de Belastingdienst of bent u het niet eens met hun beslissingen? Dan stellen wij graag voor u een bezwaar- of beroepschrift op. Zo proberen we altijd de belastingdruk zo veel mogelijk te verminderen, zodat u vooral lekker kunt blijven ondernemen. Doomen & Quist is meer dan alleen een boekhouder voor de administratie van uw winkel; wij zijn een sparringpartner waarmee u altijd contact op kunt nemen als u vragen heeft. Maar ook als wij kansen zien, nemen wij contact met u op. Een proactieve houding en persoonlijke benadering zijn bij ons namelijk de standaard.

Persoonlijk advies en meer

Als u de administratie van uw winkel aan ons uitbesteedt, kunt u dus ook altijd contact met ons opnemen voor wat persoonlijk advies. Als er financiële vraagstukken zijn waar u niet uitkomt, kunt u altijd bij ons terecht. Doordat wij als boekhouder constant proactief met de administratie en fiscale zaken van uw winkel bezig zijn, weten wij precies wat het beste is voor uw winkel en geven we u dus graag advies. Wilt u graag de boekhouding van uw winkel uitbesteden of bent u benieuwd wat wij, naast de administratie, nog meer voor uw winkel kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0165 – 518 218.

Interesse in onze diensten voor detailhandel? Neem contact op!