Bouw

Het gaat steeds beter in de bouw. De sector groeit en er zijn veel ZZP’ers in de bouw. Focus u op uw projecten en besteed uw administratie uit aan Doomen & Quist.

Boekhouding voor de bouw

De economie trekt aan en de bouwsector groeit. Dat is natuurlijk positief voor de werkgelegenheid, maar het betekent ook dat de concurrentie en de inkoopprijzen stijgen. De marges worden kleiner en risico’s worden groter. De boekhouding in de bouw wordt daardoor ook steeds lastiger en voor u wordt het moeilijker om belangrijke beslissingen te maken en echt inzicht te hebben in uw financiële stand van zaken. Daarom is het slim om boekhouding in de bouw uit te besteden aan een proactieve en persoonlijke accountant als Doomen & Quist. Wij weten precies wat er in de bouwsector speelt en houden u constant op de hoogte van wijzigingen in de wet- of regelgevingen als deze mogelijk effect hebben op uw onderneming. Daarnaast koppelen wij uw administratie aan een digitaal dashboard waardoor u altijd inzicht heeft in de voor u belangrijke financiële gegevens. U heeft uw cijfers dus altijd bij de hand! Doordat wij u het hele jaar door van actuele financiële informatie voorzien, wordt de jaarrekening slechts een formaliteit. Wij gaan zo efficiënt mogelijk om met uw administratie, zodat er meer tijd overblijft om u echt te adviseren en verder te helpen.

In de bouw heeft u meer nodig dan alleen administratie

U kunt natuurlijk uw administratie met een gerust hart aan ons overlaten, zodat u verder kunt met uw projecten in de bouw. Wij adviseren u daarnaast graag over al uw financiële vraagstukken, maar ook voor fiscaal advies staan we u bij met raad en daad. Zo kunnen we de praktische fiscale zaken voor u regelen zoals het doen van belastingaangiftes en het opstellen van bezwaar- of beroepschriften als u het niet eens bent met de beslissingen van de Belastingdienst. Daarnaast houden wij voor u in de gaten of u nog onderneemt in de meest gunstige ondernemingsvorm. Is dit niet het geval, dan adviseren we u hier graag over. Ook als u zelf met fiscale vragen zit, kunt u altijd bij ons terecht.

Meer informatie of advies nodig?

Of het nu gaat om administratie, boekhouding of fiscaal advies, wij staan klaar voor ondernemers in de bouw. Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, of heeft u wat financiële vraagstukken waar u alleen niet uitkomt? Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 0165 – 518 218 of door het contactformulier in te vullen.

Interesse in onze diensten voor in de bouw? Neem contact op!