De beveiliging van
uw informatie bij
Doomen & Quist

 

 

Als u uw administratie aan een accountant uitbesteedt, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze gegevens goed beveiligd zijn en dat niet zomaar iedereen daarbij kan. Zeker in deze tijden, waar cybercrime en hackers op de loer liggen, wilt u zeker weten dat uw gegevens daar niet vatbaar voor zijn. En als u uw administratie wilt uitbesteden, heeft u daar misschien wat minder grip op. Behalve bij Doomen & Quist, want wij kunnen u verzekeren dat uw gegevens bij ons altijd helemaal veilig zijn. We vertellen u graag hoe we dat precies doen.

Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid

De accountant van vroeger hield uw administratie bij en gaf antwoord op de vragen die u had met betrekking tot uw financiële situatie. Van de accountant van nu wordt veel meer gevraagd. Het gaat tegenwoordig om het volledig ontzorgen van de klant en het adviseren op verschillende vlakken. Om hier tijd voor vrij te maken, moet er efficiënt gewerkt worden. Er moet worden meegegaan met de tijd. Daarom heeft Doomen & Quist gekozen voor een cloudoplossing voor de ICT van Deltacom. Alle gegevens worden opgeslagen in een volledig veilige omgeving en onze specifieke wensen en eisen, zoals het uitstekend beveiligen van alle bestanden, zijn direct vertaald naar een op maat gemaakte oplossing. Doordat wij op het gebied van ICT volledig worden ontzorgd door een echte specialist, kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van financiën en fiscaliteit.

 

In een interview met Deltacom geeft Koen Doomen aan: “Accountants werken met veelal privacygevoelige gegevens. Dat maakt dat wij voortdurend op de hoogte moeten blijven van de actuele wet- en regelgeving op dit gebied en ons beleid hierop dienen aan te passen. Een hele kluif om dit op zorgvuldige wijze te doen. Met hun ISO 27001- en NEN 7510 certificering is Deltacom altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Hierdoor bezorgt Deltacom ons een perfecte informatiebeveiliging en voldoen wij ook op dit essentiële gebied aan alle eisen. Voordat onze branchespecifieke software daadwerkelijk werd geïmplementeerd, zijn achter de schermen onze volledige werkplekken eerst uitgebreid door Deltacom getest. Pas toen alles 100% werkend was is er, zonder dat het systeem moest worden stilgelegd, overgegaan tot migratie.”

ICT speelt een steeds grotere rol in accountancy

Voor veel bedrijven is het belangrijk om te kiezen voor een veilige en goede ICT-oplossing. Ook in de accountancy wordt dit steeds belangrijker. Het gaat namelijk over zeer veel vertrouwelijke gegevens, die allemaal goed en veilig opgeslagen moeten worden. Er wordt dan ook steeds vaker gekozen voor een cloudoplossing, omdat hiermee alle data optimaal beveiligd kan worden, terwijl er toch efficiënt mee kan worden gewerkt en de accountant en de klant constant toegang hebben tot de gegevens. Op deze manier kunnen wij ook de administratie koppelen aan een digitaal dashboard, waardoor de klant altijd zicht heeft in de financiële cijfers. Heeft u vragen over onze beveiliging of over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op; wij vertellen u er graag meer over.

Vragen over onze beveiliging of dienstverlening? Neem contact op!